Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Mai multă putere şi opţiuni pentru Range Rover şi Range Rover Sport

15 Iulie 2014 - 15:38
Denis Godorozea
Mai multă putere şi opţiuni pentru Range Rover şi Range Rover Sport
Land Rover a realizat unele modificări şi completări pentru modelele Range Rover şi Range Rover Sport. SUV-urile de lux au primit propulsorul diesel de 4.4 litri SDV8 care a trecut un proces de îmbunătăţire şi acum dezvoltă 339 CP şi 740 Nm – cu 40 Nm mai mult decât anterior. Datorită acestei creşteri, plaja cuplului maxim s-a mărit, fiind acum între 1.700 şi 3.300 RPM.

Propulsorul este cuplat la transmisia automată în 8 rapoarte ZF 8HP70, care a fost revizuită, pentru a „slăbi” cu 8 kg şi a accelera mai rapid din treapta a 5-a până într-a 8-a, ceea ce sporeşte reprizele şi performanţele la depăşiri. Transmisia revizuită se va regăsi şi pe propulsorul pe benzină 3.0 V6 Supercharged. Chiar dacă trenul de rulare şi propulsorul au fost îmbunătăţite, consumul şi performanţele dinamice au rămas neschimbate.

SUV-urile britanice au mai primit culori adiţionale, precum şi jante „mici” de 19 inch, pentru incursiuni în off-road, la fel şi jante gigantice de 22 de inch.

Pentru prima dată ambele SUV-uri primesc acoperiş panoramic de dimensiuni generoase, precum şi sistem de iluminare cu silueta maşinii, care la deschiderea fiecărei portiere, v-a lumina calea pentru pasagerii ce coboară pe timp de noapte. În dotarea de bază a SUV-urilor vor intra sistemele Land Rover InControl Remote şi InControl Secure, care vor permite cererea de urgenţă a ajutorului în caz de accident (sistemul lucrează în mai multe ţări europene), sau urmărirea maşinii, în cazul în care aceasta a fost furată.

Range Rover şi Range Rover Sport, vor fi dotate în premieră cu sistemele InControl Apps şi InControl Wi-Fi – primul sistem sincronizează aplicaţiile de pe smartphone cu display-ul sistemului multimedia, iar al doilea sistem creează un hotspot mobil Wi-Fi de mare viteză, la care se pot conecta până la opt dispozitive.

Modelele îmbunătăţite Range Rover şi Range Rover Sport vor putea fi comandate de la 16 iulie 2014.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (10 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter